Mat Gebu Antique Corner

Wednesday, May 20, 2009

WILD ROSE SMALL TEAPOT

Kerana terpikat dengan kecomelan teko2 ni dan juga bunga dia sama dengan set2 lain, mat beli juga walaupun pada hakikatnya ia adalah produk baru tapi bunga ditiru dari corak lama. Tak kesah lah, janji nampak comey dan molek....

Samakan bunga dia dengan set2 wild rose yang lain, cuma warna dia tak seterang produk2 zaman dulu2...Warna pun agak lembut dan pastel....

6 comments:

~Yatt~ said...

cik mat...nk gak cam nie..or cik mat dh rembat suma? still cantik n menarik though brg baru..kalau ader lebih kt kedai apek tu belikan sy 1..bole ye..ye..ye...

SiS-lin said...

gebu je pggang dia yek mat..bulat pendek....

Mat Gebu said...

yatt...
Eh....nanti kalau saya pergi dan nampak ada lagi, saya rembat yeaa utk yatt...hari tu perasan mcm ada 2 ketul jee..tatau lah kot terselit kat belakang teko lain..

sis-linn..
Ahaks...dah leer tu, montok pulak ek!..hehehe

HomeCreative@teratakantik said...

mat, wild rose ni ada lagi tak..kawan akak nak satu..kalau ada bagi tahu ekkk....

Mat Gebu said...

homecreation...
Kak, insya allah yeaa..hari tu saya cari mcm ada 2 biji tu jee..nanti saya selak belah dalam pulak, kot2 tersembunyi kee...

Melur said...

cantiknya... kat mana ni.. mat.. if u jumpa lagi belikan untuk i boleh tak?

jom tengok blog i.. baru buat je...
http://teratakmelurku.blogspot.com