Mat Gebu Antique Corner

Thursday, May 14, 2009

BLACK ROSE LAGI

Rose hitam lagi, kali ni lain sikit tapi tak banyak cuma ada piring sederhana besar dan kecil. Agak payah juga nak mendapatkannya..Tapi mat tengok kat blog Yatt, dia siap ada set yang sempurna. Kat blog Ajma kalau ada pun awal2 orang lain dah booked....melepasss!!!

Tapikan rose hitam memang nampak "lain"....lebih formal dan ada style tersendiri. Ini pun mat dapat dari satu kedai tu, cuma tinggal piring kuih kecil 2 biji...Yang besar tu mat beli dikedai lain...

5 comments:

SiS-lin said...

agk2 klu ko nk lain lg..kasi water color je mat bunga tu..hahahahaha
mmg cntik ler,aku ni yg tgk tukang komen naik gerammm je ko...

~Yatt~ said...

silaunyer mata nie..matnyer pinggan *mengelit2 (shining, sparkling) gitu!!! heheh..

Mat Gebu said...

sis-linn...
Linn, makcik rosnah tak de ek pattern ni?..kalau ada malam ni jugak aku rompak dia...sah2 kena sumpah!

Yatt...
ahaks, mat rasa pinggan yang ada gold rim ni, sesuai utk mami jarum guna...baru lip lap lip lap....

PINATBATE said...

wow..wow..wow...
pinggan bunga ros hitam ni mak saya ada banyaaakkkk..memang guna buat kenduri dulu..siap ada cawan dan teko lagi you..sekarang dia dah bungkus simpan atas loteng..

Mat Gebu said...

pinat...
Ha...bestnyaaa....jual skit kat saya..boleh?...