Mat Gebu Antique Corner

Wednesday, May 13, 2009

TEA SET BUNGA BIRU LEMBUT

Ada 1 pinggan besar, 6 piring kuih, 6 cawan n piring, bekas susu, bekas gula + penutup dan teko + penutup.....
Cawan dia comel u, dengan rim bersadur warna perak dan sedikit besegi2 pada bahagian cawan, tapi rim dia bulat...

Dan bunga bewarna krim dan juga hijau lembut/kebiruan serta dedaun bewarna biru lembut (pelik pulak kan, daun kaler biru...mmmmm)...tapi mat suka, sebab nampak 'manis" jee.....

5 comments:

inna said...

memag betul tu mat...nampak manis je...yang ni kak inna tak pernah nampak...set ni pun tak kurang cantiknya...

Mat Gebu said...

kak inna...
Mak saya berkenan set yg ni...saya asal org kenan, saya pun berkenan lah jugak...hehehe

SiS-lin said...

yg lembut manis ayu je ek..
mgkin sesuai utk di saji untuk anak2 dara je ek..klasik gituuuu
mat bunga purple x de ke?

~Yatt~ said...

mmg cantik mat!!sweet jer kalernyer.. i love it!!! ader lebih ker?kekekeke..

Mat Gebu said...

Yatt...
Hehehehe...stok ada yg tu jee, kalau ada yg sepesen why not..betul tak..