Mat Gebu Antique Corner

Tuesday, May 19, 2009

SET CAWAN ROSE AYU.....

Last n3 for today, mat letak n3 cawan berbunga rose lembut, tapi ada 1 set (cawan + piring) jee, yang lain mat letak esok yeaa...Sekarang ni nak cari teko payah sikit lah, jenuh mencari tapi kecewaaa.....tak pe sabar2, kesabaran itu ada nikmatnya...betul tak?

Lawa juga rose tu, walau pun warna2 dia more to pastel color, but still look sweet and nice..liuk lentuk dia pun ala2 manja dan mengada2 kan...

7 comments:

HazCottageCHaRm said...

Salam Mat Chantiknyer yg ini sweet sangat kan lembut the pink karrer...i loike....

Mat Gebu said...

hazcottagecharm...
Masa mula2 beli tukan, hitam berkerak, daki dan habuk dia..tebal bukan main, bila dah cuci baru lah nampak ke"ayu"annyaa...hehehe

inna said...

mat..nak nagis akak nengok cawan ngada2 ni...hahaha..

lawa la warnanya...kalau dia duduk kat rumah akak memang serasi tu sebab kat rumah akak ni byk sedara mara pink dia..

~Yatt~ said...

hehe..begitu detail description cik mat nie..kelakar.. :D

Mat Gebu said...

kak inna...
Hehehe..mmg bunga tu style mengada2 kan..macam nak bermanja2 lah kononnyaa!!!!

Yatt...
Biasa lahh..aku ni kalau nak more detail lagi dasat ayat yang tertulis nanti...bahaya sehhh!!!!

SiS-lin said...

a'ah suke yg ni...ayu lembut je color bunga dia...

Mat Gebu said...

sis-linn...
Cute ek, lagi pun rose dia ko tgk laa...ngengada koo, nampak macam gedek2!!