Mat Gebu Antique Corner

Tuesday, May 19, 2009

WILD ROSE COLLECTION 3

Semalam kat satu kedai ni mat ternampak pinggan hidang bunga "wild rose", tapi saiz dia kecil sikit dari pinggan hidang berbunga sama dalam n3 yang lepas....Ada 2 keping tapi sayangnya satu lagi dah sumbing tahap tak boleh diubati...Nasib baik ada sebiji lagi yang elok. Mat beli jugak lah disamping beberapa barang lain....

Bunga dia sama dengan pinggan makan, pinggan hidang besar dan mangkuk kecil dalam n3 yang lepas..Boleh lihat sini....

3 comments:

MrsNor said...

salam mat~ semalam akak gi kat kedai brg terpakai kat sini, ada ler bunga tu pinggan jenis bujur tu.banyak ada. akak tak ambil sbb akak suka lagi nak tambah teko dari pingganmangkuk. Brp RM tu mat?

inna said...

mat senang aje ko dapat ek...hehe
kedai ape mana la dia singgah tu..akak dah keluarkan tea set bunga ni dari alamri...tapi belum buat sessi fotografi la..nak tgk cuaca dulu ok tak.....hahaha

SiS-lin said...

rmm besar..senang nk hidang ns yek..mgkin org dulu2 bt hidang ns la ek...