Mat Gebu Antique Corner

Tuesday, July 14, 2009

TERIMA HADIAH EG.....

As'laikum semua......Tadi mat terima hadiah dari program EG yang dianjurkan oleh Mrs Nor...Terima kasih mat ucapkan pada Maslina dari blog "Masdecoupage" atas pemberian hadiah di atas, suka lah chinese tea cup bunga kangkung tu, sebenarnya kan saya lom ada lagi tea cup tu...Terima kasih sekali lagi pada Mas dan Mrs Nor.....

4 comments:

Maslina Idris said...

salam cik mat...TQ sbb suka hadiah mas...lapang dada org sk hadiah kiter...heheheheh

azlina said...

salam mat...
akk duk geram tgk yg kat belakang pinggan tu lip lap tu apa yea...lamp ke candle stand...buat le close-up..tak larat nak intai2 ni..

Mat Gebu said...

maslina...
Sama2 dan saya juga ucapkan terima kasih yeaa..saya suka sgt tea cup tu..cute kan...

azlina...
salam kak, oo itu asal2nya candle holder tembaga. lepas tu saya ubahsuai guna mangkuk dari lampu kristal yang orang dah buang. Then gantung dengan kristal yang saya beli loose di kedai jual lampu...

Emblem of Purity said...

Di kampung saya masih lagi gunakan pinggan dan cawan berbunga ni.