Mat Gebu Antique Corner

Friday, March 12, 2010

GIVEAWAY - ITA JEFF....

Salam semua, hari ni mat join giveaway dari Puan "Ita-Jeff" dari blog "Something To Share". Hadiah menarik seperti dalam gambar...Paling bes tu 2 keping piring VCR..cun tuu, lagi satu kan yang bess nya sugar pot tu boleh sama pulak pattern dengan N3 mat sebelum ni "Set Cawan Setoet" tuu...Jadi jom lah ramai2 sertai giveaway ni, bermula dari hari ni, Jumaat 12.03.2010 hingga 16.03.2010, jam 12 tengah hari. Syarat dia mudah je, pergi blog kak ita jadi leer follower (laaa baru perasan, aku tak jadi follower kak ita-jeff lagi...errrkkk segan tau pakcik!!..sabau je aku) dan tinggalkan komen di N3 Giveaway..tu jee, mana2 yang rajin tu buat lah N3 kat blog masing2, kalau u all buat N3 tu, dah kira 2 komen...nama korang akan di "goyang inul" lepas tuu!!...hahaha, jangan pitam yeaa....Jadi jangan lepas kan peluang ini, bak kata orang2 tua, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa lah tau....

CATATAN MAT GEBU :- Terima Kak Ita-Jeff, atas kesudian beliau memperlawa mat join sama. Sebenarnya masa kak ita pelawa tu, mat memang dah siapkan N3 Giveaway ni, cuma tinggal tunggu auto publish jee...hehehe, apa2 pun thanks again yea kak ita.....

2 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam...
tq che mat sbb sudi join & buat pula n3 psl GA k.ita...jgn lupa resultnyer nnt 16hb ni yer..manalah tau tuah che mat kan..:-)

Mat Gebu said...

salam kak ita...
Sama2...kak, dan terima kasih juga pelawa saya tadi yeaa...hehe