Mat Gebu Antique Corner

Thursday, March 25, 2010

"G.A" DARI KAK CHAH OF KAMPUNG MAK CHILI...

Jom ramai2 join "Give Away" yang dianjurkan oleh Kak Chah dari Kampung Mak Chili, Kemaman Terenggau (eh...rupanya dekat beno dengan kediaman abang mat di Taman Haji Wan Ngah).... Giveaway ni kak chah buat sempena sambutan hari lahirnya yg ke-41...laaa muda lagi, masih bergetah kooo!!!...hehehe, mati lahhh, laki kak chah langgau aku dgn kete kejap lagi..tak relaaa...tak relaaa.... Lagi satu nak cerita, giveaway kali ni bukan 1 tapi 5!!...saya ulangai...5!!, jenis hadiah akan diberi pada yang bernasib baik...rasa2 yang nasib tak berapa baik tu (macam aku nihh!!), boleh mandi bunga ke, atau mandi bawah tangga...hahahaha...Untuk maklumat lanjut boleh merempit ke blog kak chah, di sini... Ok sebelum tu, adaa syarat2 nyaa...apa koo ingat nak menikah jee ke ada syarat, nak join GA pun ada syarat jugak...dan seperti yang termaktub pada batu bersurat dari blog kak chah ada lah.......

1- Tarikh peraduan bermula hari ini sampai 31hb March, 2010


2 - Terbuka kepada semua kawan-kawan di Malaysia sahaja yg menjadi Follower & Yang Bukan Follower..kalu yg tak jadi follower lagi tu bolehlah follow I ye..Yang bukan follower boleh tinggalkan jejak agar senang untuk saya hubungi..

3- Hendaklah memberi komen dalam entry ini..(komen di shoutbox tidak diambil kira) dan link kan blog saya pada blog masing2 supaya yg lain2 bloggers dapat tahu tentang peraduan ini..(lagi ramai..lagi meriah..)


4-Tarikh tutup peraduan ni pada 31hb March, 2010..pemenang akan diumum pada 1hb April, 2010


5- Cabutan hadiah akan diundi oleh pemilik Teratak Puteri...anak saya Puteri Qareshah..tiada istilah pilih kasih dalam cabutan ini.
Sekian..selamat berjaya..ta..ta..

1 comment:

BEN ASHAARI said...

sudi kiranya menerima award ini dari saya.. link ada di bawah ini ..tqqq

http://www.benashaari.com/2010/03/im-king-ceh.html