Mat Gebu Antique Corner

Wednesday, September 9, 2009

HADIAH DARI "RAYA EXCHANGE GIFT"...

Siang tadi mat terima hadian dari program "raya exchange gift" anjuran "Mrs Nor".....Kali ni mat dapat dari "Mohd Syahir Makin" dari blog SilatPanglimaKasim...jangan memain, silap langkah boleh masuk ICU....ada beraniii?....Berbanyak terima kasih yea En. Mohd atas kesudian memberi barang2 yang begitu beharga bagi pengumpul benda2 lama, macam saya nie (terharu tau, ceQ dapat teko "kotak" dan 4 bekas comey tuu!!)...dan tak lupa juga mat ucapkan terima kasih pada Mrs Nor, atas kesudiannya memperlawa mat join sekali dalam edisi terbaru program ni....Insya allah jika dipanjangkan usia, mat akan ikut serta dalam program EG akan datang....Terima kasih pada semua yang terlibat......

7 comments:

umi_e said...

mat... bekas tu rasanya hadiah pembelian minyak enjin shell kan? cuba tengok kat bontot dia :P

* kalau sungguh, maknanya bekas tu berusia lebih 20tahun sebab dulu arwah bapak selalu dapat bekas tu dan kak teh ada simpan beberapa biji (guna utk letak asam-kunyit etc)

Mat Gebu said...

kak e...
Ha ahh kak, mmg betul, tapi cute kan, lawa, kira dah barang lama...kak e pun sedia maklum kan, saya ni apa benda org bagi semua aku kaut...lepas ni kot2 ada yang nak bagi kepala keretapi wap!!!!...hahaha

shas said...

salam mat,amboi..tak rugi hang join gift exchange ni.nala punya teko hang dapat,berharga tu.akak p cari d mmry lane,sebiji pun takdak,tut-tut mat dapat percuma

casa'oma bakery a.k.a casaomaantique said...

salam...mat..amboiiii..mabeless yer hadiah eg ko dapat yea mat...bertuah badan..

ain said...

cantiknya bekas tuuuuu!!!!

MrsNor said...

huwaa jelesnyaaaaaaaa dpt teo tu kat mat ..cun habis mat teko tu

Gee said...

Salam mat.

Beruntunglah betul mat. Dpt teko tu yang mahal tu. Dah ade 2 lah ye teko kotak. Tahniah.